eagles nest

Wanneer je naar de bijbel kijkt dan zie je dat de manier waarop de ‘kerk lokaal’ zich organiseert heel divers is. Niet alleen zie je apostolic centers en regio kerken, maar ook zie je home churches en zelfs kringen die aan een bepaalde bediening of bedienaar zijn gekoppeld!

Romeinen 16 (vers 5) Groet insgelijks de gemeente bij hen aan huis… (vers 10) Groet hen, die behoren tot de kring van Aristobulus…

Zo ook in het leven en de bediening van Alex en Ingeborg Stekelenburg. Aan de ene kant zijn zij een bediening (Alexander Stekelenburg Ministries) en zijn er allerlei projecten die zij doen in het koninkrijk van God en tegelijkertijd zijn daar mensen aan hen verbonden waar ze een kring (wij noemen het een community) mee vormen onder de naam Eagles Nest.

Als Eagles Nest hebben we ook verschillende soorten van samenkomsten en activiteiten alleen doen we dat op verschillende manieren en plaatsen. Wij zijn dus ook een soort van mobile kerk totdat we een vaste plaats hebben. Uiteindelijk is de visie om geboorte te geven aan een apostolische centrum wat als basis en hoofd kwartier gaat functioneren voor ASM en alle Eagles Nest activiteiten. Gods timing hiervoor is belangrijk!

Eagles Nest heeft als doel om samen een hechte community te vormen waar iedereen mee doet en waar iedereen wordt gediscipeld en toegerust voor het werk waar God ons samen en individueel voor heeft geroepen. We zijn een Warm Nest, we zijn Eagles Nest!

Wil je hier meer van weten en zou je hier deel van willen zijn stuur ons een bericht en we nemen z.s.m. contact met je op!