Kingdom Coach

KINGDOM COACH, Mentorschap en Coaching

Alex Stekelenburg functioneert in de apostolisch en de profetische bediening! Alex is geworteld in Gods woord en functioneert onder een sterke profetische zalving. Dit in combinatie met 25 jaar actief in bediening (15 jaar fulltime) en het gehad hebben van een eigen onderneming stelt Alex ook in staat om een geestelijk vader, Mentor en Coach te zijn in Gods Koninkrijk.

De vraag naar Mentorschap en Coaching neemt toe! Dit in combinatie met een duidelijke instructie van God hebben we besloten om geboorte te geven aan KINGDOM COACH, Mentorschap en Coaching.

Werkgebieden

KINGDOM COACH is onderdeel van ASM en is beschikbaar voor 4 specifieke groepen:

  1. Ministry Startups. Dit zijn mannen en vrouwen die zich door God geroepen voelen om een nieuw werk op te starten. Dit kan zijn een Kerkplant, Bediening of een specifiek Bedieningsproject. Omdat het nieuw is of een nieuw project is, is daar behoefte aan input en begeleiding.
  2. Bestaande Bedieningen. Dit zijn kerken en ministeries die al functioneren in het Koninkrijk van God en die het verlangen hebben om een upgrade te ontvangen of een volgende stap te zetten. KINGDOM COACH werkt ook met een ‘Local Church Empowerment Programme’, het LCE Programma. Dit om de lokale kerk te bekrachtigen of te helpen apostolisch te zijn en te functioneren. Van pastoraal naar apostolisch, de kerk die Jezus bouwt!
  3. Persoonlijk. KINGDOM COACH is er ook voor mensen persoonlijk. Dit kan zijn voor losse profetische counseling en coaching sessies of lange termijn mentorschap. Wijsheid. Duidelijkheid. Richting. Doorbraak. Begeleiding!
  4. Entrepreneurs. Dit zijn startups op het gebied van ondernemerschap.

Omdat we geloven in maatwerk is de lengte en werkwijze van Mentorschap of Coaching altijd in overleg. Vraag ons naar de voorwaarden!

Wilt u gebruik maken van KINGDOM COACH of meer informatie? Vul dan uw gegevens in met een specifieke vraag en we nemen z.s.m. contact met u op.

Meer informatie over deze Ministry