Leadership Equip

De nieuwe generatie leiders

Jeremia 3:15 …Ik zal herders naar mijn hart geven die u zullen weiden met kennis en verstand….

Psalm 78:72. … En David weidde hen met oprechtheid van hart; met bekwame (kundig) handen leidde hij ze.

God doet een nieuwe generatie leiders en bedienaars opstaan. Deze nieuw generatie zal anders zijn. Niet gericht op geëerd willen worden door mensen, geen eigen koninkrijkjes bouwen of van hun roeping een ‘’carrière’’ willen maken. Het zijn geen broodpredikers, dictators of drama-queens! Nee, ze zijn anders en hebben een andere ijver!

Kenmerken van Gods nieuwe leiders

Ze gaan voor opwekking, reformatie en transformatie en willen zien dat het huis van God gebouwd wordt! Hun hart is om anderen te zegenen, verder te brengen en om te zien dat Gods koninkrijk uitbreidt hier op aarde waar God hen ook heen stuurt! Ze zijn vol passie, liefde en vuur voor God.

Deze nieuwe generatie begrijpt dat leiderschap en bediening gaat over het dienen, toerusten en vrijzetten van anderen in hun bestemming! Ze begrijpen ook dat leiderschap en bediening altijd functioneren vanuit het Vaderhart van God en dat orde en vrijheid hand in hand samengaan! Ze begrijpen dat alles een seizoen heeft en dat alles wat we doen op het woord van God moet worden gebouwd. Ze begrijpen ook dat we allemaal authentiek zijn en om vruchtbaar te zijn hebben we elkaar nodig!

Geboren leiders?

Leiders worden niet geboren maar gevormd en een vruchtbare bediening is het resultaat van proces, leren, voorbereiding en doen! Deze nieuwe generatie is Davidisch! Koningen en priesters, leeuwen en lammeren! Niet perfect maar absoluut oprecht en daarom een krachtig instrument in de hand van God in een tijd als deze!

Het is daarom dat wij een nieuwe training school hebben opgericht onder de naam van Leadership Equip. Dit is een 14-weekse cursus die bestaat uit verschillende klassen van onderwijs, training en activatie!

Onderwerpen

Hieronder vindt u een overzicht van de onderwerpen:

 1. Koninkrijk Begrijpen
 2. Ecclesiologie (kerk)
 3. Apostolische Reformatie
 4. De Vijfvoudige Bediening
 5. Bediening, begrijpen en groeien
 6. Geestelijk Leiderschap
 7. Heilige Geest, Gifts, Zalving
 8. Hermeneutiek (bijbel interpretatie)
 9. Homiletiek (preekkunde)
 10. Vaderschap en Mentorschap
 11. Bediening van Bevrijding en Genezing
 12. Coaching en Counseling
 13. Gebed, Lofprijs en Aanbidding
 14. Financiën en Bijbelse Economie

Bent u een kerk of bediening en wilt u een school hosten of wilt u meer informatie? Vul dan u gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op! Ook is het mogelijk om Alex uit te nodigen voor losse topics en trainingsdagen! 

Meer informatie over deze Ministry